Renger van der Zande begint 2013 met podium

RengerWEKZandvoort2013_375

ZANDVOORT – Tijdens de traditionele nieuwjaarsrace op Circuit Park Zandvoort heeft Renger van der Zande zijn seizoen geopend met de derde plaats. In de knalgele Saker Sprint nam Van der Zande de positie in van zijn trouwe sponsor Jaap Wilkens. Pas op zaterdag werd een stoeltje geschuimd maar dat weerhield hem er niet van snelle rondetijden neer te zetten. Samen met Johan Kraan en Luca Bellini reed de ervaren coureur naar het podium.

“Good fun om het jaar mee te starten! De eerste beker van het jaar is binnen en hopelijk volgen er dit jaar nog veel meer”, reageerde Van der Zande na afloop met een knipoog. “Ik heb tweemaal tachtig minuten geracet, veelal in het donker. Het is altijd lekker om weer op het circuit actief te zijn en een beetje competitief bezig te zijn. Dat we het podium haalden was natuurlijk leuk maar dit was vooral een goede training met het oog op de rest van 2013.”


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer