Renger druk bezig voor 2013

Renger in gesprek voor 2013

De internationale raceseizoenen zijn afgesloten en de drukke wintermaanden staan op het punt van beginnen. Een belangrijke periode voor Renger met het oog op 2013. Na een tussenjaar na het onverwachte vertrek uit de DTM wil de snelle Nederlander komend jaar weer in de top van de autosport actief zijn. De onderhandelingen zijn dan ook in volle gang.

“Ik ben net terug uit Macau, het gaafste racecircuit ter wereld!”, aldus Renger. “Helaas heb ik daar niet kunnen racen maar ik was er actief als rijderscoach om mijn ervaring en kennis over te brengen op de jonge garde. Daarnaast heb ik met diverse partijen interessante gesprekken gevoerd. Achter de schermen zijn we hard aan het werk voor komend jaar want ik wil weer volle bak racen. Dat stilzitten is niets voor mij, geef mij maar een dikke LMP of een snelle GT-bolide!”


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer