Renger van der Zande als snelle TV-reporter

Renger als commentator bij RTL

Dat Renger van der Zande een top autocoureur is weten we. In vrijwel alle monoposto-klassen zoals Formule Renault 2.0, Formule 3, A1GP en GP2 reed hij voortdurend podiumposities. Zijn hoogtepunt beleefde hij vorig jaar met de instap bij Mercedes-Benz Motorsport in de DTM. Daar was hij veruit de snelste met de Mercedes Jahresauto’s. Nu toont hij zich ook een snelle TV-reporter.

Hilversum, 15 september 2012

Vrijwel het hele seizoen 2012 verslaat Renger de DTM-wedstrijden gedurende een twee uur durende uitzending op RTL 7. En dat hem dat goed afgaat blijkt uit het plezier dat RTL met hem heeft. Hij paart grondige dieptekennis over de racerij aan een luchtige en animerende presentator stijl. En vooral zijn snelle observaties van wat er op de baan gebeurt maakt het voor het kijkerspubliek tot een spannend programma. De humor die Van der Zande in zijn stijl aan de dag legt brengt ook de kijkers aan het lachen.

Renger: “Ik ben dit jaar door RTL gevraagd om de DTM races als co-commentaar te verzorgen. Een paar keer miste ik het door mijn eigen raceprogramma. Ik kan zeggen dat ik het eigenlijk ‘Big fun’ vind. Het is voor mij makkelijk om te vertellen over de autosportwereld en ik probeer deze specialistische kennis op een luchtige manier over te brengen aan de autosportfans en kijkers. Bovendien kunnen fans via Twitter vragen stellen waardoor er veel interactie ontstaat. Erg leuk!”

Momenteel is Renger’s management achter de schermen hard aan het werk om ervoor te zorgen dat hij volgend jaar gewoon weer in DTM-cockpit zit, want daar voelt de jonge coureur zich nog het meeste thuis.
 


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer