Renger trapt lol in Volvo 360 Cup

Volvo Cup Zandvoort

ZANDVOORT – Geef Renger van der Zande een voertuig met vier wielen en een stuur en hij heeft lol. Dat werd deze vrijdag wel weer duidelijk, toen de Nijmegenaar op uitnodiging van de DNRT deelnam aan een race in de Volvo 360 Cup. Eén van de lelijkste Volvo’s ooit, maar uitermate geschikt om mee te racen. Een vol veld met enthousiastelingen zorgde voor een topmiddag op Circuit Park Zandvoort.

“Dit was echt lachen, pure loltrapperij!”, aldus Renger na afloop enthousiast. “Ik werd uitgenodigd door Jos Buurman, de vader van Pim, een vriend van me, en DNRT-organisator Ria Waterreus. Het was echt lachen, gieren, brullen. De tweede race won ik nog ook, en dat met de pittige tegenstand van alle lokale Volvo Cup-helden! Ik heb heel wat leuke gevechten gehad dus het was genieten. Dit is racen zoals het bedoeld is: voor weinig geld veel actie en vooral veel lol. Ik wil de DNRT dan ook bedanken voor deze leuke uitnodiging!”

Dit weekend komt Renger opnieuw in actie: op zaterdag met de BRL V6 op de Speedway Oval van Venray en een dag later als commentator bij de DTM-race op de Nurburgring, uitgezonden door RTL7.


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer