Renger in actie voor Racing against Cancer

Racing against Cancer-dag

Op het TT-circuit van Assen werd afgelopen woensdag de achtste Circuitdag van Racing against Cancer gehouden. Een bijzonder evenement waarbij ernstig zieke kinderen een dag volledig in het zonnetje gezet worden zodat ze hun ellende even kunnen vergeten. Zo konden zij naast een topcoureur plaatsnemen in een brute raceauto, om een rondje over het circuit te rijden. Ook Renger van der Zande droeg zijn steentje bij en zorgde voor vele lachende gezichten.

“Heftig hoor, zo’n dag”, blikte Van der Zande terug. “Het is geweldig om die kinderen en hun ouders te laten genieten zodat ze de moeilijke periode waarin zij verkeren even vergeten. Dit soort momenten laten je realiseren hoe bevoorrecht wij zijn. Ik heb vooral geholpen de kinderen in de brute bolides plaats te laten nemen. Ik heb in elk geval mijn uiterste best gedaan hen te laten genieten. En gezien de vele lachsalvo’s lijkt me dat goed gelukt!”


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer