Renger klaar voor tweede race Porsche Supercup

PB 09-05-2012 - 375

De volgende race staat alweer te wachten voor Renger van der Zande. De snelle allrounder maakte afgelopen weekend zijn racedebuut in de Lotus LMP2 op het legendarische circuit Spa-Francorchamps. Aanstaand weekend stapt de Nederlander weer achter het stuur van de Porsche 911 GT3 als hij met Konrad Motorsport deelneemt aan de Porsche Supercup in het voorprogramma van de Spaanse F1 Grand Prix. De openingsrace in de sterke merkencup leverde Van der Zande een steile leercurve, waardevolle ervaring en de zevende plaats op.

Barcelona, 8 mei 2012

“De race in Bahrein kwam pas op het allerlaatste moment rond waardoor we het weekend gebruikten als veredelde testsessie”, aldus Renger. “De opgedane ervaring kan ik deze race gebruiken om lekker te gaan knallen. De Porsche is een brute auto met een uitgebreide gebruiksaanwijzing waarvan ik de eerste pagina’s inmiddels onder de knie heb. De rijder kan in deze klasse echt het verschil maken dus we gaan met het mes tussen de tanden de baan op. Kom maar op met die race!”


PARTNERS


 
Show Videos
Your Funpic
Winning is everything
Hell Yeah
 
Copyright 2012 - Powered by Acer